Beleef de natuur tijdens een spannende nacht excursie

CASTRICUM – IVN Midden-Kennemerland organiseert in samenwerking met Camping Geversduin een spannende nacht excursie voor volwassenen en kinderen in en om de camping. De gidsen laten zo ervaren hoe de nacht leeft en beweegt.

Sluipend door de nacht zullen zij mooie verhalen vertellen over de vleermuizen, uilen, nachtvogels, maar ook over padden en kikkers. Met een beetje geluk geven de nachtegaal en de rugstreeppadden deze nacht een prachtig concert.

Vrijdag 21 april wordt om 20.30 uur vertrokken vanaf de receptie. De kosten zijn 4 euro voor volwassenen, 2 euro voor kinderen. Graag gepast geld meenemen. De excursie is zonder verlichting, maar met spannende waarnemingen! Laat je zaklamp thuis en trek warme, onopvallende en geluidsloze kleding aan.

Aanmelden voor deze excursie kan bij de receptie van Duincamping Geversduin, Beverwijkerstraatweg 205, Castricum of via info@campinggeversduin.nl onder vermelding van de excursie.