Stempas verkiezingen binnenkort thuisbezorgd

CASTRICUM – Woensdag 15 maart worden de leden van de Tweede Kamer gekozen. De stembureau’s zijn open van 7.30 uur tot 21.00 uur.

U kunt in de gemeente Castricum bij 18 stembureaus uw stem uitbrengen. Het mobiele stembureau staat op verschillende tijden op diverse locaties. Het stembureau bij het NS station is zelfs al vanaf middernacht 00.00 uur open. De stempas wordt bezorgd tussen 23 en 25 februari.

Bij het stemmen moet u uw stempas én identiteitsbewijs (paspoort, Nederlands identiteitskaart of rijbewijs) overleggen. Het document mag maximaal 5 jaar verlopen zijn. Als u zich niet kunt legitimeren mag u niet stemmen. Is uw stempas kwijtgeraakt, dan kunt u tot uiterlijk dinsdag 14 maart, tot 12.00 uur een vervangende stempas aanvragen bij het team verkiezingen van de afdeling Inwoners & Ondernemers. Vindt u later uw ‘oude’ stempas terug, dan kunt u daar niet meer mee stemmen.

Meer informatie: www.castricum.nl