Liefde voor leven & dood in ’t Praethuys Castricum

CASTRICUM – Doodgaan is iets wat ons allemaal ooit te wachten staat. Toch is het een onderwerp dat veel mensen pas met elkaar bespreken als ze ziek worden, oud zijn of wanneer ze iets in hun directe omgeving meemaken. Of, juist niet bespreken, zodat ze er niet aan hoeven denken.

Wil je vormgeven aan jouw afscheid of dat van een naaste? Er is veel mogelijk. Misschien wil je informatie over zaken als: de te verwachten kosten, een kist, mand of zelfgemaakt levensdoek, begraven of cremeren. Ook kan het gaan over de rol van (klein) kinderen, muziek en teksten. Dit bespreken maakt helder wat voor jou belangrijk is. Denk hierbij ook aan ruimte voor je naasten en de mogelijkheid actuele zaken toe te voegen. Bij elkaar maakt dit te zijner tijd een belangrijk onderdeel uit van het rouwproces.

Zin om op een vrijblijvende manier over dit onderwerp na te denken? Kom op donderdag 2 maart van 10.00 tot 12.00 uur naar ’t Praethuys, voor training en coaching, aan de Dorpstraat 23 in Castricum. Er zijn geen kosten aan deze informatiebijeenkomst verbonden. Aanmelden is niet nodig, maar mag wel via: nienke@libellealkmaar.nl of info@praethuys.nl