Skaten in de Bakkerij

CASTRICUM – Zaterdagmiddag 18 februari organiseert de Bakkerij Skate Café. Een gezellige bijeenkomst voor skaters en natuurlijk ook voor niet skaters. De middag is medemogelijk gemaakt door Wakefield skateboarding. Je kan vanaf 15.00 uur terecht en de entree is gratis. Maar er staat meer op het programma.

Vrijdag 17 februari wordt er Indie Rock gespeeld door Coyote House en Babooshka. Coyote House is Haarlems brutaalste en nieuwste rock n roll en psychadelic boogie blues band. Babooshka is een alternatieve rockband uit Alkmaar die in een paar maanden yijd een heel duidelijk authentiek geluid hebben weten te vinden.
Zaal open: 21.00 uur. Entree: 4 euro

 Zaterdagavond 18 februari staan Nornagesta en KFFR op het podium. Nornagesta is een Nederlands-folk beïnvloedde metal band. Zij combineren de intensiteit van Death Metal met de melodische vindingrijkheid van de folk metal scene.
KFFR begon in 2005 als DeadBeat, maar het bleek dat er al meer bands waren met deze naam. Dus na een tijdje was KFFR geboren. Zij spelen trash metal en death metal. Zaal open: 21.00 uur. Entree 4 euro