Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd

CASTRICUM – Het Steunpunt Vrijwilligerswerk in Castricum en het Vrijwilligers Informatie Punt in Heiloo organiseren op donderdag 16 maart de kosteloze Workshop ‘Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd’.

Kampt u binnen uw vrijwilligersorganisatie met een tekort aan vrijwilligers (nu of in de toekomst)? Of komt het werk vaak op dezelfde schouders terecht? Wilt u graag gestructureerd aan de slag om meer vrijwilligers te vinden én te behouden? Meld u dan aan voor de workshop over vrijwilligerswerving aan de hand van de succesmethode ‘Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd’.

Leer van de succesverhalen van 1.200 organisaties die hun doelstellingen overtroffen en samen 55.000 vrijwilligers binnenhaalden. Ook kunt u leren van de ervaringen van andere vrijwilligersorganisaties in uw gemeente. Na de workshop beschikt u over voldoende handvatten om de werving van vrijwilligers succesvol aan te pakken.

De workshop vindt plaats in Badmintonhal ’t Vennewater, Het Zevenhuizen 46 in Heiloo van 19.30 tot 21.00 uur en is bestemd voor (vrijwilligers)organisaties en (sport)verenigingen uit Castricum en Heiloo die met vrijwilligers werken of gaan werken. De workshop wordt verzorgd door docent Hubert Habers van Sportservice Noord-Holland.

Aanmelden kan bij het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn Castricum per mail: info@welzijncastricum.nl of telefonisch 0251 65 65 62 op werkdagen van 9.00 tot 12.30 uur. Eveneens kan aangemeld worden bij het Vrijwilligers Informatie Punt in Heiloo via de site www.vrijwilligersheiloo.nl of telefonisch 072 532 0281.