Jaaropleiding survival en natuur voor kinderen

CASTRICUM – In Bezoekerscentrum De Hoep in Castricum kunnen kinderen vanaf 8 april elk weekend leren (over)leven in de natuur. De lessen zijn onderdeel van de jaaropleiding suvival en natuur voor kinderen van 7 tot 12 jaar en worden gegeven door boskinderen.nl. Het doel van de opleiding is kinderen op speelse wijze in aanraking met de natuur te laten komen.

Boskinderen.nl organiseert al langere tijd trainingen in schatzoektochten en overleven in de natuur bij Bezoekerscentrum De Hoep. Door de grote belangstelling voor deze activiteiten start daarom een jaaropleiding, speciaal voor kinderen.

De jaaropleiding survival en natuur wordt gegeven door hike & survival instructuur en natuurgids Egon Bloem en diverse gastdocenten, ieder met zijn of haar eigen unieke aanvullende vaardigheden. Na de jaaropleiding weten de kinderen een stuk meer over de natuur en zijn ze vertrouwd geraakt met met het bos en de duinen.

Nieuwsgierig? Bezoekerscentrum De Hoep organiseert twee open dagen waar kinderen een indruk kunnen krijgen van de jaaropleiding op:

zaterdag 25 maart van 10.00 tot 12.00 uur
zaterdag 1 april van 10.00 tot 12.00 uur

Meldt je snel aan op: www.pwn.nl/eropuit of bezoek De Hoep op Johannisweg 2, 1901 NX Castricum.