Theaterweek bij Dansstudio Dentro!

REGIO – Ook dit jaar is er weer een theaterweek voor kinderen van 8 t/m 13 jaar. Vorig jaar stond de week in het teken van “hoe overleef ik mijn familie?”.
“Hoe overleef ik (zonder) liefde?” is het thema van dit jaar.

Van maandag 20 tot en met vrijdag 24 februari houden jongens en meiden zich een week lang bezig met dit thema. Van 10.00 uur tot 17.00 uur volgen de kinderen les in dans, zang en spel en proeven de sfeer van het theater maken. Naast dans, zang en spel krijgen de kinderen een Workshop Grime en een Workshop Decor.
Ze leren wat het nut is van schmink en make-up, hoe je dat aanbrengt en ze leren hoe het eraan toe gaat met decor, het maken van het programmaboekje en alles wat met theater te maken heeft. Elke dag om 12.00 uur is er een grote lunch.

En wat is een Theaterweek zonder een bijzondere afsluiting? Vrijdagavond, 24 februari, om 19.00 uur presenteert de groep, in het Dentro Theater, hun voorstelling “Hoe overleef ik (zonder) liefde?”. Een voorstelling vol met scènes uit het dagelijkse (liefdes) leven!
Dus heb jij geen zin om je te vervelen in de vakantie en hou je van dansen, zingen, acteren en theater? DOE MEE.

Meer informatie over de Theaterweek bij Dansstudio Dentro is te vinden op www.dansstudiodentro.nl of op te vragen via info@dansstudiodentro.nl
Dansstudio Dentro op Kwakelkade 21 te Alkmaar.

Foto: Kinderen van Dansstudio Dentro.