Vervolgcursus tekenen met de rechterhersenhelft

CASTRICUM – Op veler verzoek gaat Anja Vosdingh Bessem een nieuwe cursus ‘Tekenen met de rechterhersenhelft voor gevorderden’ geven bij Toonbeeld.

Daarin worden een aantal oefeningen in versneld tempo herhaald zoals ondersteboven en blind tekenen. Daarna wordt het programma uitgebreid met oefeningen in model- en portrettekenen, het herkennen en maken van structuren en perspectieftief tekenen.

Deze nieuwe cursus bestaat uit 7 lessen die plaatsvinden in het nieuwe onderkomen in Nieuw Geesterhage Geesterduinweg 7, 1902 CB Castricum. De lessen zijn op de maandag op van 10.00 tot 13.00 uur. De eerste les is maandag 27 februari, een week later dan in de folder vermeld. De volgende lessen zijn op 6, 13, 20, 27 maart en 3 en 10 april.

De cursus is alleen voor deelnemers die de eerste serie lessen bij Toonbeeld gevolgd hebben. Inschrijven kan bij Toonbeeld op bovenstaand adres of via www.toonbeeld.tv

foto: Anja Vosdingh Bessem