Rock, discussie, lindyhop en old skool jazz

CASTRICUM – De Bakkerij heeft weer een afwisselend programma voor het week-end.

Vrijdag 10 februari staan The Lost Noise & Re-Load op het podium. The Lost Noise is een female fronted rockband die hun nummers schrijven in een donkere oude koelcel die dienst doet als oefenruimte. Hun nummers rocken als een malle, die soms veranderen in rustige ballads.

Re-Load is een uit vijf man bestaande rock coverband uit Heemskerk, die in 2011 is opgericht in samenwerking met de Muziekschool Heemskerk. Samen hebben de mannen al vele kilometers gemaakt en hebben ze een groot aantal festivals, podia’s en kroegen betreed. Zaal open: 21.00 uur. Entree: 4 euro.

Zaterdag 11 februari is het weer tijd voor FrunsJazzClub. Een avond met vinyl, lindyhop en mooie oude filmbeelden! Zaal open: 21.00 uur. Entree: gratis.

Zondagmiddag 12 februari staat De Bakkerij bol van de evenementen! In het café is er ruimte voor discussie in het politieke café Face II Face. De thema’s worden bij aanvang in samenwerking met het publiek bepaald. Verder is er de jamsessie oude stijl jazz in de zaal. De aanvang is om 15.00 uur. Entree is gratis.