Netwerkontbijt voor ondernemende vrouwen

CASTRICUM – Wil je in contact komen met andere vrouwelijke ondernemers en professionals? Kom dan op 14 februari naar het netwerkontbijt van ‘Goed Contact’ bij Wier&Ga.

Eens per kwartaal organiseert het vrouwennetwerk ‘Goed Contact’ een ontbijt waar ondernemende vrouwen elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar van gedachten kunnen wisselen. Er is volop gelegenheid om elkaar te vertellen wie je bent, waar je naar op zoekt bent en om met elkaar te praten over actualiteiten. Het is een mooi moment om ondernemende vrouwen uit de regio te ontmoeten en je netwerk uit te breiden.

Het ontbijt vindt plaats op 14 februari en begint om 8.15 uur. De locatie is Wier&Ga op het Bakkerspleintje in Castricum. Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom voor een heerlijk ontbijt en een goed gesprek. Niet-leden betalen een bijdrage van 15 euro. Deelname voor leden is kosteloos. Aanmelden is gewenst.

Meer informatie: www.goed-contact.nl.