Muzikale start van het voorjaar door Backum Brass

CASTRICUM – Zaterdagavond 11 februari luidt Backum Brass, de brassband van Emergo Castricum, het voorjaar op muzikale wijze in. Als gast treedt ook Alkmaar Brass op.

Voor beide orkesten is dit een belangrijk concert in de aanloop naar hun concours- en festivaldeelname. Backum Brass neemt op 18 maart namelijk deel aan een concertconcours in Zutphen en de muzikanten uit Alkmaar treden op 22 april op bij het Gouden Spiker Festival in Ureterp.

Beide dirigenten, Vincent Verhage van Backum en Alexander Zwaan van Alkmaar Brass, hebben een mooi programma samengesteld waarin het publiek alvast een voorproefje krijgt van het concours- en festival programma van dit jaar.

Het concert start om 20.00 uur in het Clusius College aan de Oranjelaan 2A in Castricum. De entree is vrij voor donateurs, leden van het Stil Orkest en kinderen. Voor overige bezoekers is de entree 5 euro.

foto: Backum Brass, de brassband van Emergo