Basiscursus schilderen bij Perspectief

CASTRICUM – Bij Perspectief start weer een basiscursus schilderen. Aan de orde komen begrippen als vorm, toonwaarde, compositie, perspectief en niet onbelangrijk, hoe een schilderij te beginnen. Er wordt voornamelijk met acrylverf gewerkt aan stillevens en landschappen.

Deze basiscursus, onder leiding van docente Fré Ham, is een vervolg op de basiscursus tekenen. Wanneer u de basiscursus tekenen niet gevolgd heeft, kunt u toch meedoen. Elke cursist die op een leuke manier kennis wil maken met schilderen, wordt in een rustige ontspannen sfeer persoonlijk begeleid.

De cursus wordt gegeven op de donderdagavond van 19.30 tot 22.00 uur en bestaat uit zes lessen. De eerste les is op donderdag 2 maart.

Voor meer informatie of aanmelden: www.perspectiefcastricum.nl of bel Joanne Vetter: 0251-65 51 83, mail: joanne_vetter@hotmail.com