Bas Harmse is Keezkampioen van Castricum

CASTRICUM – Donderdag 29 januari jl. streden 68 deelnemers om het Castricums Keezkampioenschap 2017.

In de 1e ronde haalden Gerda Wokke, Anneke de Zeeuw, Daniëlle Pieterse-Bos en Fred Dijkstra ieder 30 punten waardoor zij gezamenlijk de ranglijst aanvoerden. Als kaarten en dobbelstenen echter je geluk bepalen dan kan het allemaal heel snel anders lopen. Dat bleek wel toen de top 4 na de 2e ronde voor de helft gewijzigd was. Anneke en Daniëlle moesten plaats maken voor Maartje Cammeraat en Dennis Poel.

In de 3e ronde deden Gerda, Maartje en Dennis wederom goede zaken, maar haalde Bas Harmse een megascore van 34 punten waardoor hij met 85 punten de winnaar werd, gevolgd door Gerda Wokke (84 punten) en Dennis Poel (83 punten).

Voor organisator muziekvereniging Emergo was het een spannende middag omdat zij dit kampioenschap voor de eerste maal organiseerde. Emergo zal ook in 2018 het Castricums Keezkampioenschap organiseren. Informatie komt t.z.t. in de media en op de website www.emergo.org