Winnende foto ” Oranjebuurt “

CASTRICUM – buurtbewoners zijn zaterdag 28 januari naar de Juliana van Stolbergschool gekomen, om de leukste foto van hun buurt te kiezen.

Stichting Werkgroep Oud-Castricum viert dit jaar haar 50-jarig bestaan en gaat dat vieren met buurtprojecten ‘Castricum 1967 ‘ Als eerste was de ‘ Oranjebuurt ‘ aan de beurt. Bewoners kunnen dan ” de foto van de buurt ” kiezen. De buurtbewoners hebben deze foto’s uit de jaren zestig zelf ingebracht. De foto, die door de buurt wordt uitgekozen, zal aan het einde van het jaar in de ‘ Oranjebuurt ‘  uitvergroot buiten in de wijk te zien zijn. Een foto met drie kinderen op de bakfiets van schillenboer Bos, kreeg de meeste stemmen. Een tijdsbeeld wat we nu niet meer tegenkomen in Castricum. De foto werd gemaakt in de Prinses Marijkestraat. Voor meer informatie:  foto1967@oudcastricum.com

 

Op de foto van links naar rechts: Marco Bruinsel, Rene Stet en Annelien Bakker

Foto: aangeleverd door WOC