Romantische muziek in De Oude Keuken

BAKKUM – Ditmaal een voor velen bekend Castricumse gezelschap met een wonderlijke naam: HetMagGeenNaamHebben treedt op in De Oude Keuken op zondag 12 februari. Vijf muzikanten die het fijn vinden om samen muziek te maken. Dat doen ze meestal in huiselijke sfeer en af en toe laten ze anderen meegenieten.

Een scala aan instrumenten (banjo, mandoline, accordeon etc.) en voorkeuren levert een uitgebreid repertoire: Spaans, Portugees, Frans, Italiaans, Iers, zuid-amerikaans, vermengd met wat nostalgie. Hans Vermeulen, Marga Verhulsdonck, Jan van der Schaaf, Theo Moorman en Henk Kerssens zijn de bandleden.

Zondag 12 februari om 14.00 uur in De Oude Keuken op het terrein van Dijk en Duin (landgoed Duin en Bosch) in Bakkum. Vanaf de ingang aan de Zeeweg geven borden de route aan.

Foto: Van de leden van HetMagGeenNaamHebben