Nieuwe directeur voor Recreatie Noord-Holland

REGIO – Recreatie Noord-Holland krijgt een nieuwe directeur. Aandeelhouder provincie Noord-Holland heeft ingestemd met de benoeming van Jos Gilliam in deze functie. Hij volgt per 1 maart aanstaande, interimbestuurder Rob Post op.

Na een grondige zoektocht naar de juiste kandidaat, werd Gilliam unaniem gekozen door de aandeelhouder, raad van commissarissen en ondernemingsraad.

Post: “Jos Gilliam voldoet volledig aan ons wensenlijstje: hij is de verbinder met visie en bestuurlijke ervaring die Recreatie Noord-Holland een fase verder kan brengen. Zo blijven wij scherp en klaar voor de toekomst.”

Gilliam werkte de laatste negen jaar voor de gemeente Amsterdam. Eerst als manager Wonen en Werken Stadsdeel Noord, later als directeur Beleid en Uitvoering en loco secretaris voor hetzelfde stadsdeel, en meest recentelijk als programmadirecteur en interim manager. Voor die tijd was hij algemeen directeur bij de AbvaKabo, zelfstandig organisatieadviseur en directeur bij de gemeente Breda.

Interimbestuurder Rob Post keert terug naar zijn oude positie als commissaris van Recreatie Noord-Holland, een nevenfunctie die hij combineert met zijn baan als directeur van de stichting Kinetisch Noord in Amsterdam.

Meer informatie: www.recreatienoordholland.nl