Creatieve activiteit voor kinderen in bibliotheek

CASTRICUM – Bij de bibliotheek in Castricum kun je in de voorjaarsvakantie weer komen knutselen in het BIEB Atelier.

Dinsdag 21 februari van 10.00 tot 11.30 uur kunnen jonge creatievellingen zich uitleven. De activiteit is bedoeld voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

“Na het voorlezen van een mooi verhaal begint het kuntselen. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van het BIEB Atelier, waarin een grote voorraad materialen te vinden is om je eigen kunstwerk te maken. Het is nog een verrassing wat we deze keer gaan maken. Natuurlijk wordt er tussendoor iets gedronken en gesnoept. Na afloop wordt van de kunstwerken een kleine tentoonstelling gemaakt in de bibliotheek”.

Wil jij ook meedoen? Kom dan op 21 februari naar Bibliotheek Kennemerwaard locatie Castricum, Geesterduinweg 1. Omdat het aantal kinderen dat deel kan nemen beperkt is, is aanmelden vooraf noodzakelijk. De toegang is € 3,50. Je kunt je aanmelden via de jeugdagenda op de website www.bibliotheekkennemerwaard.nl/jeugd