Bakherrie weekend in De Bakkerij

CASTRICUM – Vrijdagavond 3 februari wordt het Bakherrie weekend geopend met Punk! Twee old skool hardcore punk bands geven acte de présence. Waardeloos speelt Nederlandstalige punk. Ze bestaan inmiddels al 10 jaar en hebben hele toffe T-shirts in hun merchandise.

O.D. Kids speelt energieke hardcore punk en hanteert de typische eind jaren 80 punk stijl. Ze hebben net een nieuwe videoclip uit en zijn er klaar voor om alle underground scenes plat te spelen. De entree is 4 euro en 3 euro voor leden van De Bakkerij. De zaal gaat om 21.00 uur open.

Zaterdag 4 februari is het Bakherrie Metal Night! In een trash en death metal gedomineerd land als Nederland probeert Start/Over een nieuw geluid te creëren. Dit doen ze door invloeden te nemen uit de core en progressieve kant van metal. Hun melodische, technische en heavy sound zet het publiek aan tot actie.

When Plagues Collide is een Belgische band. Zij spelen Deathcore met verpletterende breakdowns, verslindende blastbeats en muur brekende grunts. Stab By Stab
en Embrace Destruction komen met een ‘Ignorant hardcore style’. De entree 5 euro en 4 euro voor leden van De Bakkerij. De zaal gaat om 19.00 uur open.

Zondagmiddag 5 februari om 14.00 uur treed coverband de Kleedkamer 2 op in De Bakkerij. Niet alleen hits uit de jaren 70 en 80 passeren de revue maar ook recente nummers komen voorbij.  Zaal open om 14.00 uur. Entree is gratis!

Voor donderdag 2 februari staat een spelletjesavond op het programma. De zaal is 20.30 uur open. De entree is gratis.