Special over Nationaal Zorgfonds op C-TV

CASTRICUM – Op C-TV is de komende twee weken een speciale uitzending van Couleur LoCALe te zien over het Nationaal Zorgfonds. Dit naar aanleiding van een informatieavond die de lokale SP eind vorig jaar organiseerde.

Steeds meer mensen zijn het oneens met de manier waarop de zorg in Nederland is georganiseerd. De SP en maatschappelijke organisaties hebben daarom een actie opgericht voor het Nationaal Zorgfonds. Dit fonds zou minder bureaucratisch moeten zijn en het eigen risico moet worden opgeheven.

Wat is het en wat moet het voorstellen? Twee artsen en de lokale SP-woordvoerder vertellen er meer over in een speciale uitzending van Couleur LoCALe. De uitzending is twee weken lang te zien om 09:00 uur, 12:00 uur, 15:00 uur, 18:00 uur, 21:00 uur en 23:00 uur. Ook is de aflevering terug te zien op het YouTube-portal van de omroep.

Video