Koffieochtend voor borstkankerpatiënten.

CASTRICUM – Op donderdag 2 februari 2017 van 10.00 – 12.00 uur is er een Koffieochtend voor en met borstkankerpatiënten georganiseerd door `t Praethuys in het pand van Frank’s Huiskamertheater, Dorpsstraat 23 te Castricum.

Heb jij borstkanker (gehad) en wil je er nog eens over napraten? Dat kan! Je kunt in een laagdrempelige omgeving je verhaal doen, ervaringen en tips delen. Omdat kanker behoorlijk confronterend is en je wereld op zijn kop zet, kan het heerlijk zijn om met een neutraal persoon te praten. Dat geeft “lucht”. Deze koffieochtend is bedoeld voor lotgenoten en daarnaast zijn er getrainde gastvrouwen aanwezig..

Informatie, aandacht en ervaringen delen staan deze ochtend centraal. Kom gewoon vrijblijvend langs. De koffie met wat lekkers staat klaar van 10.00 tot 12.00 uur en er zijn geen kosten aan verbonden.

Natuurlijk kun je in ’t Praethuys Castricum ook informatie krijgen over de activiteiten die plaatsvinden bij ’t Praethuys in Alkmaar zoals lotgenotengroepen, kinder-, tiener-, en jongvolwassenengroepen, massage en Reiki.

’t Praethuys zet zich in voor het welzijn van iedereen die met kanker te maken heeft. Het biedt mensen aandacht, steun en informatie. Ook partners, kinderen, jongeren, nabestaanden en andere betrokkenen zijn welkom voor een gesprek, voorlichting, een activiteit, contact met lotgenoten of een moment van rust en bezinning. In ’t Praethuys kunnen patiënten en hun naasten inspiratie opdoen, zodat ze na verloop van tijd de draad van hun leven weer op kunnen pakken.
Pas als je binnenstapt weet je wat ’t Praethuys voor je kan betekenen!

Je bent overigens elke eerste donderdag van de maand van harte welkom. Kijk voor meer informatie op www.praethuys.nl of tel. 072 5113644 of volg het inloophuis op www.facebook.com/praethuysalkmaar.

Foto: `t Praethuys locatie Castricum