CSV Schoolhandbaltoernooi 2017

CASTRICUM – In februari organiseert CSV Handbal een schoolhandbaltoernooi voor 1e en 2e klas van de middelbare school. Deze vindt plaatst op zondag 19 februari vanaf 10.00 uur in sporthal de Bloemen in Castricum.

De vrijwilligers van CSV Handbal hebben de afgelopen maanden het Jac P. Thijsse College en Bonhoeffer bezocht om handbalclinics te geven tijdens de gymlessen en zo de jonge talenten kennis te laten maken met de handbalsport.

Ben jij enthousiast geworden en heb je zin om je samen met je klasgenoten een team te vormen om mee te doen aan dit fantastische toernooi? Of wil je een team voor iemand anders opgeven?
– Een team bestaat uit 6 spelers, 1 keeper en 2 wisselspelers. Je team mag gemixt zijn of alleen uit jongens of meisjes bestaan.
– Verzin een leuke naam voor jouw team.

Stuur vóór 1 februari een e-mail naar info@csvhandbal.nl met daarin jouw team informatie, of vul het formulier hieronder in op de website http://www.csvhandbal.nl/2017/01/20/csv-schoolhandbaltoernooi/

We hopen jullie in grote getalen te zien op 19 februari 2017.

Foto: Cantine handbal vereniging CSV.