Clusiustalenten presenteren zich op open dagen Clusius

CASTRICUM – Het Clusius College Castricum heeft komend weekend haar Open Dagen. Alle vakgroepen presenteren zich. Elk jaar is het een ware happening want op een school met zoveel leuke (groene) vakken is er altijd veel te zien en te doen. Naast aandacht voor de schoolvakken en het leren, wordt er dit jaar ook aandacht besteed aan de Talenten van het Clusius College Castricum.

Leerlingen hebben vaak meer in zich en kunnen veel meer dan je zou verwachten. Veel leerlingen hebben hobby’s, liefhebberijen en gebruiken talenten waar je op school geen weet van hebt. Dit is zonde om onopgemerkt te laten. Daarom heeft het Clusius College Castricum een werkgroep Talenten geformeerd die leerlingen opsporen en hun, vaak verborgen, talenten onder de aandacht brengen. Het Clusius heeft ook oog voor de leerlingen als het om andere zaken gaat dan leren.

Tijdens de Open Dagen zullen de volgende talenten te zien zijn:

  1. Pianist Bjorn Pinxter
    2. Metaalkunstenaar Quinten Lotze
    3. Presentator Maurits Hazeleger
    4. Tekenaar paarden met pen Lana Schuurman
    5. Tekenaar potlood Laura Seegers

Wil je de sfeer proeven bij het Clusius College en kijken wat je mogelijkheden zijn? Kom dan kijken op vrijdagavond 27 januari van 18.30 tot 21.00 uur of zaterdag 28 januari van 10.00 tot 13.00 uur.