Deining D-Day strandrace Live op C 105

CASTRICUM AAN ZEE – op zaterdag 28 januari a.s. vindt de 6e editie plaats van de Deining D-Day strandrace. Radio Castricum 105 zal dit evenement rechtstreeks uitzenden, de uitzendingen vanaf het strand zullen rond 11:30 uur beginnen en de race zelf zal vanuit een volgwagen worden verslaan.


Het parcours is 38 km lang en gaat van Castricum naar Egmond-Binnen,Pier,Egmond-Binnen, finish Castricum. Het startschot zal om 12:00 uur worden gegeven door wethouder Kees Rood. Dit jaar doet Deining D-Day strandrace mee aan de landelijke KNWU competitie, wat zal betekenen dat veel toppers, zowel mannen als vrouwen, aan de start zullen verschijnen.

Ook dit jaar komt de opbrengst ten goede aan de Stichting Terre, deze stichting komt op voor kinderen met het RETT syndroom, een ontwikkelingsstoornis van het zenuwstelsel.

Voor meer informatie: sales@deining.nl