De VrijeLijst gaat aan tafel met inwoners

CASTRICUM – De VrijeLijst begint een gesprekstafel voor de bewoners van de verschillende woongebieden in de gemeente. ‘Aan Tafel’ luidt de titel van het nieuwe initiatief van gemeenteraadslid Ron de Haan.

De eerste gesprekstafel staat gepland voor zondag 29 januari van 15.00 tot 17.00 uur in restaurant De Oude Keuken aan de Oude Parklaan 117. ‘Aan tafel’ laat gesprekken ontstaan, en zorgt ervoor dat mensen met elkaar in verbinding staan.

Bewoners van Nieuw Koningsduin ontvangen op het huisadres een persoonlijke uitnodiging. “Ik kan me voorstellen dat de veranderingen op Duin en Bosch als onderwerp dienen voor een goed gesprek”, licht de Haan toe. Volgende maand gaat De VrijeLijst met de tafel naar Limmen.

De VrijeLijst hoopt op deze wijze de inwoners nog beter te leren kennen.