Bakkum in 1967

BAKKUM – De Werkgroep Oud-Castricum viert met het Buurtproject ‘Castricum in 1967’ haar jubileum van een halve eeuw. Iedere maand staat een andere buurt van Castricum centraal. In februari is Bakkum aan de beurt.

Vrijdagavond 10 februari is het thema, muziek in Castricum eind jaren zestig. The Frogs was een gevierde band in 1967. Zij traden elke zondag op in café Borst. Velen zullen daar nog herinneringen aan hebben. Maar er waren nog veel meer bandjes. Castricum had een eigen muziek en jongerencultuur die tot leven wordt gebracht met verhalen en muziek uit die tijd. Kom luisteren of zelf vertellen.

U kunt deze avond foto’s meebrengen van Bakkum en het leven in Bakkum in 1967. Tip: Fotowinkel Loek Anders maakt voor 1 euro een kopie van uw eigen foto. De avond wordt afgesloten met een popquiz over muziek uit de jaren ’60. DJ is Jos Zonneveld. U bent 10 februari welkom in Fase Fier in Bakkum. De inloop is vanaf 19.30 uur.

Op maandag 27 februari tussen 15.00 en 17.00 uur kunt u in de Cuneraschool alle verzamelde foto’s bekijken. U kunt dan ook uw stem uitbrengen op ‘DE’ foto van Bakkum uit 1967.

foto: the Frogs
bron: www.oudcastricum.com