Tablet Café in bibliotheek Castricum

CASTRICUM – In de Bibliotheek Kennemerwaard vestiging Castricum wordt weer een Tablet Café georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomst kunt u kennis delen of vragen stellen over uw tablet of iPad.

Bent u ook zo enthousiast over of vindt u het werken met nog lastig? Misschien overweegt u om er één aan te schaffen? Kom dan naar het Tablet Café op vrijdag 10 februari van 14.00 tot 16.00 uur. U kunt elkaar vragen stellen, elkaar op weg helpen, kennis delen en ervaringen uitwisselen.

Het is handig om uw eigen tablet mee te nemen. Neemt u uw eigen iPad mee? Zorgt u dan dat u uw AppleID, wachtwoord om apps te kunnen downloaden, paraat heeft. Heeft u nog geen tablet? Dan zijn er voldoende tablets aanwezig om ervaring op te doen.

Vrijwilligers van Bibliotheek Kennemerwaard zijn aanwezig om u te helpen bij uw vragen. De toegang is gratis. Aanmelden kan op www.bibliotheekkennemerwaard.nl of bij de klantenservice in de bibliotheek.