Eetcafé Meesters & Juffen in Heemskerk wint Gouden Tapknop

HEEMSKERK – Eetcafé Meesters & Juffen in Heemskerk is dit jaar de gelukkige winnaar van de Gouden Tapknop, onderdeel van het Goed Getapt kwaliteitsprogramma van HEINEKEN Nederland. Met deze prijs mogen zij zich de beste horecazaak van de regio Noord-Holland noemen. Eetcafé Meesters & Juffen is meerdere keren beoordeeld door mystery guests en heeft het beste gastheerschap, de beste service en de beste bierbehandeling.

Eigenaressen namen deze bijzondere prijs in ontvangst die werd uitgereikt door Donald van Laar, Accountmanager regio Noord-Holland, HEINEKEN Nederland. De Zilveren Tapknop ging naar Fellini in Alkmaar. Spijkerman Eten & Drinken in Purmerend sleepte de Bronzen Tapknop in de wacht.

Eigenaressen Nadine en Naomi van den Nieuwendijk zijn dolblij met de Gouden Tapknop. “Het is geweldig dat we hebben gewonnen. We doen mee aan het Goed Getapt programma om onze gasten tevreden te stellen en meer kwaliteit te leveren. Het winnen van de Gouden Tapknop is echt een blijk van waardering. En daar doen we het samen met ons team uiteindelijk allemaal voor!”

De uitreiking van de Gouden, Zilveren en Bronzen Tapknop 2016 is onderdeel van het Goed Getapt kwaliteitsprogramma van HEINEKEN Nederland. “Al meer dan tien jaar helpen we Nederlandse horecazaken met trainingen en workshops naar kwaliteit in gastheerschap, service en bierhandeling”, vertelt Donald van Laar, Accountmanager HEINEKEN Nederland. “We toetsen de horecazaken die deelnemen aan het Goed Getapt programma aan de hand van mystery guests. Zo streven we ernaar dat de gasten bij Eetcafé Meesters & Juffen op de beste manier van hun bier kunnen genieten.”

Naast de Gouden Tapknop, wordt er jaarlijks ook een prijs toegekend aan de Beste Nieuwkomer. Dit jaar deed Restaurant Fellini in Alkmaar voor het eerst mee aan het Goed Getapt kwaliteitsprogramma en mag naast het winnen van de Zilveren Tapknop, zich ook de Beste Nieuwkomer in de regio Noord-Holland noemen. Restaurant Fellini in Alkmaar ontving voor deze bijzondere prestatie de Gouden spatel.

Foto: van Nadine en Naomi van den Nieuwendijk en Donald van Laar, Bron: Photo Republic.