2e Kamerlid Rudmer Heerema komt naar Castricum

CASTRICUM – Om inwoners op eenvoudige wijze in contact te brengen met de lokale VVD is de VVD maandelijks op de laatste vrijdag van de maand aanwezig in club Mariz in Castricum.

De bijeenkomst is altijd druk bezocht. Inwoners die met de VVD van gedachten willen wisselen over zaken die hen of hun woon- of werkomgeving aangaan, worden door de korte lijntjes vaak snel omgezet in een advies of oplossing.

Naast de lokale VVD wethouder en leden van de fractie zijn deze keer ook statenlid Esther Rommel en 2e kamer lid Rudmer Heerema aanwezig. Rudmer is namens de landelijke VVD woordvoerder voor sport, natuur en dieren.

A.s. vrijdag, 27 januari, tussen 16.00 en 17.00 uur kunt u de VVD vinden in Club Mariz, Dorpsstraat 72 in Castricum. De aanwezige VVD’ers gaan graag met u in gesprek.

foto: VVD fractie Castricum