Emergo speelt heel weekend in het Clusius

CASTRICUM – In het weekend van 28 en 29 januari speelt muziekvereniging Emergo Castricum in de aula van het Clusius College.

Op zaterdagavond presenteert de hele vereniging zich op het jaarlijkse donateursconcert. Zowel de blokfluitklas, het opleidingsorkest, brassband Backum Brass, het fanfare orkest en de bigband laten van zich horen. Door de diversiteit in programmering wordt het een zeer afwisselende avond.

Alle donateurs, sponsoren, leden van het stil orkest en kinderen hebben gratis entree tot dit concert. Wanneer u nog geen donateur bent, maar dit wel graag wilt worden, kunt u dat ter plekke in orde maken. Voor de overige bezoekers is de entree €5,-. De zaal van het Clusius College aan de Oranjelaan in Castricum is om 19.30 uur geopend. De eerste muziek klinkt om 20.00 uur.

Vervolgens vindt op de zondagmiddag het Castricums Keez Kampioenschap plaats. Het kampioenschap heeft 10 succesvolle edities gekend onder regie van Stichting Sociaal Castricum. Door het stoppen van de stichting zou het kampioenschap echter niet meer plaats kunnen vinden. Daarom heeft Emergo er, in overleg met SSC, voor gekozen om dit kampioenschap voort te zetten.

Om 13.15 uur is de zaal geopend en om 14.00 uur start vervolgens de eerste van drie rondes. Deelname kost €5.- per persoon, inclusief een kopje koffie of thee. Aanmelden kan tot uiterlijk 20 januari. Dit kan per koppel, maar ook individueel, door een email te sturen naar info@emergo.org. Ook het Keez Kampioenschap vindt plaats in het Clusius College.

Met bezoek aan beide activiteiten steunt u de deelname van Emergo aan het Wereld Muziek Concours in juli 2017.