Update organisatie Walk-In concert 2017

AKERSLOOT – “Mooier dan nu kan het niet gaan”, waren de afsluitende woorden van mede Walk-In concert initiatiefnemer Gerard Struijf, na de afsluitende klanken van Swinging Affair in de Storey Club op 20 november vorig jaar.

Na 5 succesvolle edities en het recente overlijden van medebandlid en Walk-In organisator Jeckes van Baar, vindt Gerard Struijf het een goed moment voor opvolging, die met verse inzichten om de jaarlijkse Walk-In middag verder te brengen en tegelijkertijd als concept zuiver te houden en te bewaken.

Voor de opvolging zijn de zangeressen van het eerste uur, Miranda Hageman van Nevertheless en Petra van der Hulst, bekend van oa. Moondance en All About Booze gekozen. Zij zullen het organisatie-stokje over nemen.

Natuurlijk is het onmogelijk om een Walk-In middag te organiseren zonder een centrale plek in het dorp waar iedereen, zowel de muzikanten als hun fans, na afloop hartelijk welkom is om gezamenlijk na te genieten. Daarom is ook de Storey Club met al haar vrijwilligers, een onmisbare schakel in het succes van de Walk-In concerten.

Op zondag 25 november 2017 staat de nieuwe editie van Walk-In Concert Akersloot gepland. Traditiegetrouw de zondag na de intocht van Sinterklaas.