Uitvoering Toneelvereniging Pancratius in ‘Nieuw Geesterhage’

CASTRICUM – ‘Nieuw Geesterhage’ opent binnenkort haar deuren. De allereerste opvoering in de theaterzaal wordt verzorgd door de oudste toneelvereniging van Castricum, Toneelvereniging Pancratius.

Vrijdagavond 13, zaterdagavond 14 en zondagmiddag 15 januari spelen zij de klucht ‘Ouwe jongens krentenbrood’. De aanvang van het stuk is op vrijdag en zaterdag 20.15 uur en zondagmiddag om 14.15 uur. ‘Ouwe jongens krentenbrood’ is geschreven door Carl Slotboom en de regie is in handen van Gosse Zoet. Gosse heeft zijn sporen als toneelspeler in het amateurtoneel wel verdiend en neemt nu plaats op de regiestoel.

Het verhaal is als volgt. De inbrekers Gerrit en John zijn op dievenpad bij een huisarts, die op vakantie is. Hier worden ze verrast door een ouwe studiegenoot van de arts. Na 25 jaar ziet deze studievriend Gerrit aan voor zijn ouwe maat. Gerrit speelt het spelletje mee, maar dat loopt faliekant mis.

Bent u benieuwd hoe dit afloopt, dan bent u van harte welkom. Kaarten zijn te verkrijgen bij The Read Shop en Boekhandel Laan of bij pancratius@ziggo.nl of telefonisch reseveren kan via: 06 212 629 42.

foto: theaterzaal Nieuw Geesterhage
bron: geesterhage.nl