Nieuw jaar, nieuwe kansen zonnepanelen

CASTRICUM – Bewoners van de gemeente Castricum die in de feestdagen het goede voornemen hadden om zonnepanelen aan te schaffen, kunnen gelijk inschrijven voor een vrijblijvende offerte op de site van CALorie.

Tot nu toe hebben 120 bewoners van de gemeente Castricum zich ingeschreven. Gezien het feit dat er ontzettend veel geschikte daken in Castricum nog niet belegd zijn met zonnepanelen, hoopt CALorie dat het aantal inschrijvingen tot zeker 200 zal oplopen.

In december 2016 is er ook goed nieuws gekomen voor aspirant panelen-bezitters. De zogenoemde salderingsregeling voor mensen die stroom terug leveren, wordt waarschijnlijk verlengd tot minimaal 2024. Dit betekent dat u het beste tarief krijgt voor uw opgewekte stroom, zodat de aanschaf van zonnepanelen zeer rendabel is.

Inschrijven voor de Derde Actie Zonnepanelen kan nog tot en met 15 februari 2017 via: www.calorieenegrie.nl.