De Bakkerij zoekt vrijwilligers

CASTRICUM – De Bakkerij is op zoek naar nieuwe vrijwilligers! Zonder vrijwilligers achter de bar, bij de entree of bij andere taken kan de Bak niet open.

Er wordt uitgekeken naar nieuwe vrijwilligers. Wil je een keer de entree innen op een avond dat er een evenement is of achter de bar staan? Alles is mogelijk! Vrijwilliger worden kan je al vanaf 16 jaar. Je wordt dan begeleid door een ervaren kracht van 18+.

De Bakkerij is ook te huur! Ben je op zoek naar een ruimte voor een feest of culturele activiteit dan zijn er in overleg 2 ruimtes te huur: Het café, met maximaal 80 personen staand of 40 zittend. In de zaal kunnen maximaal 120 personen staan en 60 mensen zitten.

Komend weekend staan er leuke activiteiten op het programma:

Zaterdag 14 januari is het tijd voor Fruns Jazz Club. Een fijne avond met vinyl en lindyhop. Een korte introductie en wat stappen en moves die bij de lindyhop horen krijg je ter plekke. Zaal open: 21.00 uur. Entree: gratis

Zondag 15 januari is het ‘Politiek Café’ open met alweer de 3e editie van Face II Face. Tijdens eerdere edities kwam o.a. de veiligheid in het Castricumse uitgaansgebied aan bod. De inbreng van de aanwezige jongeren was opvallend.

Meer informatie vind je op www.vriendenvandebakkerij.nl