Basiscursus Christelijk geloof: ‘Is er meer?’

CASTRICUM – In Castricum gaat de Alpha-cursus weer van start. De Alpha-cursus biedt je de mogelijkheid om op een ontspannen en vrijblijvende wijze te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt.

De Alpha-cursus is iets voor jou als je…

…meer wilt weten over het christelijk geloof
…wilt weten of er meer is tussen hemel en aarde
…nieuwe mensen wilt ontmoeten
…je kennis over het christelijk geloof wilt opfrissen

De eerste cursusavond is geheel vrijblijvend, daarna kunnen de cursisten beslissen of ze door willen gaan of niet. De cursus is gratis en omvat 10 maandagavonden die elk om 19.00 uur starten met een warme maaltijd en een weekend halverwege de cursus. Er wordt een bijdrage gevraagd van € 2,50 per warme maaltijd en een bijdrage van € 25,- voor het weekend. De eerste avond is op maandag 23 januari 2017 en wordt gegeven in ‘The Basement’ in zwembad De Witte Brug, Jacob Rensdorpstraat 1. Het weekend is op 18 en 19 maart 2017.

De cursus is laagdrempelig, gezellig en leerzaam. Als je besluit de cursus te gaan volgen, ben je zeker niet de enige. Meer dan 23 miljoen mensen wereldwijd, waaronder ruim 210.000 in Nederland hebben de cursus gevolgd. In kerken, scholen, studentenverenigingen, businessclubs en zelfs gevangenissen. Velen vonden het de moeite waard!

De Alpha-cursus wordt gegeven door Evangelie Gemeente Castricum en is geschikt voor iedereen die op zoek is naar de diepere betekenis van het leven. Iets voor jou? Meld je aan via: alpha@egcastricum.nl Kijk voor meer informatie over de Alpha-cursus op Face book: Alpha Cursus Castricum De reguliere samenkomst is op de zondagochtend in Nieuw Geesterhage. De dienst begint om 10.00 uur.

Meer informatie: www.alpha-cursus.nl  of www.egcastricum.nl