Ruim 8000 euro voor Serious Request

CASTRICUM – De onderbouwleerlingen Jac. P. Thijsse College hebben flink binnen gehaald voor Serious Request! Er is in totaal € 8293,43 opgehaald voor de actie ‘Laat ze niet stikken’.

Traditiegetrouw staat de laatste week van het jaar in het teken van kunst en cultuur. Het goede doel voor de onderbouw was dit jaar natuurlijk Serious Request. Alle opbrengsten uit de kaartverkoop, verkoop op de vrijmarkt en sponsoring voor het sporten kwam geheel ten goede aan Serious Request.

De brugklas bleef in en rond de school. Zij hebben onder professionele begeleiding de voorstelling ‘de Leeuwenkoning’ gemaakt. Voor hun bijdrage, hebben de brugklasleerlingen kaartjes verkocht aan ouders en traden zij op in het Jac P Theater.

De tweede klassers hebben hun best gedaan om zoveel mogelijk producten te verkopen op de traditionele vrijmarkt. Vaders, moeders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en andere belangstellenden kwamen af op de kraampjes met lekkere dingen. De derde klas leerlingen ging Serious sporten. Zij gingen gesponsord dansen, spinnen en voetballen voor het goede doel.

bron: de Uitkijkpost Heiloo