Feestje bij Franks Huiskamertheather

CASTRICUM – Aanstaande vrijdag en zaterdag speelt Janneke Jager een half uur durende voorstelling en Frank geeft iets proostbaars weg daaraan vooraf (én achteraf!). Vanaf 19 uur is de deur los voor een leuke, korte avond lachende gezelligheid om er weer in te komen dit jaar! Komt allen en neem hen die je iets leuks gunt mee!


Aanstaand weekend moet Frank ook beslissen of Pieter Jouke voldoende gasten heeft op donderdag 12 januari. Dat Pieter hier speelt is bijzonder te noemen want hij is een behoorlijk gevestigde naam in het cabaret en in de televisie/radio wereld. Echt de moeite waard!
Als je van plan bent te komen de 12e voor een all-in-uitje van €18,-, laat me dat dan voor het weekend weten alsjeblieft. Natuurlijk hebben we allemaal een vol programma (zéker gehád!) hij hoop dat jullie toch wilen lachen, zo vroeg in het jaar!

Franks huiskamertheather is gelegen op Dorpsstraat 23 te Castricum. Reserveren voor een voorstelling kan via info@dorpsstraat23.nl of tel: (06) 51 56 20 39.