Praten en denken over eigen dood

LIMMEN – De Coöperatie Laatste Wil organiseert in de bibliotheek in Limmen een bijeenkomst om te praten en na te denken over de eigen dood. De CLW streeft naar volledige vrijheid over het eigen sterven. In haar visie zou men geheel zelfstandig moeten kunnen beslissen over het moment van de eigen dood.

Na een korte inleiding over het doel, de werkwijze en positie van de CLW gaan de aanwezigen met elkaar in gesprek. Welke vragen leven er? Welke (on)mogelijkheden zijn er? Voor wie is de CLW?

Met deze bijeenkomst speelt de CLW in op de groeiende behoefte na te denken en met anderen van gedachten te wisselen over het eigen levenseinde. Naast het zelfstandig beslissen over het moment van de eigen dood vindt de CLW dat een middel dat een waardig sterven garandeert, zonder tussenkomst van derden aangeschaft moet kunnen worden.

Meer weten? U bent van harte welkom op dinsdag 17 januari in bibliotheek Kennemerwaard vestiging Limmen, Lage Weide 2A. De bijeenkomst start om 10.30 uur. De toegang is gratis maar aanmelden is gewenst. Dat kan op www.bibliotheekkennemerwaard.nl via de agenda of bij de klantenservice in de bibliotheek.