Juichzone op Camping Bakkum voor Egmond Halve marathon

BAKKUM – Zondag 8 januari gaan duizenden hardlopers, waaronder vele leden van Atletiek Vereniging Castricum, van start op de Saucony Egmond Halve Marathon. Zij verdienen het om aangemoedigd te worden. Dat kan uitstekend in de gezamenlijke Juichzone van AV Castricum en Camping Bakkum.

Na het succes van vorig jaar wordt namelijk wederom een gezellige Juichzone ingericht op het campingterrein. Hier kunnen alle lopers van de Halve Marathon aangemoedigd worden onder het genot van verschillende hapjes en drankjes.

Tussen 12.15 uur en 13.00 uur starten de deelnemers in Egmond aan Zee. Zo tegen kwart voor één worden de eerste wedstrijdlopers – waaronder AVC atleet Michel Butter – verwacht in de Juichzone. DJ Stefan zal met gezellige muziek ervoor zorgen dat de sfeer er tegen die tijd al goed in zit.

foto: AVC