Inloopspreekuur Dyslexie in bibliotheek

CASTRICUM – De onderwijsbegeleidingsdienst (OBD) Noordwest houdt op maandag 16 januari een spreekuur in de bibliotheek in Castricum over de inzet van ICT hulpmiddelen bij dyslexie.

Het spreekuur is toegankelijk voor ouders en kinderen, maar ook voor leerkrachten, intern begeleiders en andere belangstellenden. U kunt terecht met al uw vragen over dyslexie, leesproblemen en de behandeling daarvan met als specifiek thema ‘ICT-middelen’.

Ziet u door de bomen het bos niet meer door het grote aanbod van digitale hulpmiddelen voor kinderen met dyslexie? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U bent van harte welkom tijdens het inloopspreekuur dyslexie op maandag 16 januari in de bibliotheek in Castricum, Geesterduinweg 1. Het spreekuur wordt gehouden van 16.00 tot 17.30 uur.

Meer informatie: www.obdnoordwest.nl

foto: OBD Noordwest