Informatiebijeenkomst voor kleine jeugdhulporganisaties

REGIO – Donderdag19 januari organiseert de Netwerkorganisatie Regio Alkmaar een informatiebijeenkomst voor kleine jeugdhulporganisaties waarmee een samenwerkingsovereenkomst is afgesproken voor de inkoop van jeugdhulp.

De bijeenkomst vindt plaats van 19.15 tot 21.45 uur in de Besognekamer van het stadhuis van gemeente Alkmaar, Langestraat 97 in Alkmaar. Gecontracteerde jeugdhulpaanbieders kunnen zich tot uiterlijk 11 januari aanmelden via contractmanagement@alkmaar.nl.

Organisaties die zich aanmelden voor de bijeenkomst kunnen bovendien aangeven welke onderwerpen zij plenair zouden willen bespreken. Zoals bijvoorbeeld ervaring in de contacten met verwijzers en met de afgifte van beschikkingen of bijvoorbeeld informatiebehoefte.

Voor vragen of meer informatie kunt u een e-mail sturen naar contractmanagement@alkmaar.nl