Feestelijke uitreiking sportprijzen in ClubMariz

CASTRICUM – Vrijdag 6 januari worden de sportprijzen uitgereikt aan de winnaars van de sportverkiezingen 2016. Er zijn vijf categorieën: Sportman, Sportvrouw, Talent, Jeugdteam en Sportteam. De winnaars zijn gekozen door de besturen van sportverenigingen. Ook zal de publieksprijs weer worden uitgereikt.

Dit jaar zijn er ook weer drie kandidaten voor de Publieksprijs: Bert van Kesssel van MHCC, Ton Moes van AVC en Gerard en Willie Travnicek van FCC. Allen hebben zich als vrijwilliger uitzonderlijk ingezet voor de betreffende verenigingen. De uiteindelijke winnaar, de keuze van het publiek, wordt ook op deze avond bekend gemaakt.

Na de uitreiking van de sportprijzen zal de trekking plaatsvinden van de Sportgala Clubprijs. De prijs van vijfhonderd euro, beschikbaar gesteld door HypotheekNet/Kuijs Reinder Kakes kan gewonnen worden door sportclubs waarvan één of meer bestuursleden aanwezig zijn.

Nederlands topatleet Michel Butter, tevens genomineerd voor sportman van het jaar, presenteert op deze avond een sportquiz volgens het bekende petje op/petje af principe. Voor de uiteindelijke winnaar is er een mooie prijs te winnen! Panna-voetballer Hendrik Ploegaert, ook genomineerd voor sportman van het jaar, zal een korte demonstratie geven van zijn behendigheid met een bal.

Na het officiële gedeelte zal een DJ van Omroep Castricum de feeststemming er nog lang in houden met gevarieerde muziek.

ClubMariz is te vinden op de Dorpsstraat 72 in Castricum. Aanvang van het programma is 20.00 uur. De zaal gaat open om 19.30 uur. De avond is voor iedereen toegankelijk en de entree is gratis.

Op de foto: Michel Butter (Kees Nouws Fotografie)