Buurtproject ” Castricum in 1967 “

CASTRICUM – de Werkgroep Oud-Castricum viert met het buurtproject ” Castricum in 1967 ” haar jubileum van een halve eeuw. Iedere maand staat een andere buurt in Castricum/Bakkum centraal.

In januari 2017 is als eerste de ” Oranjebuurt ” aan de beurt. De kinderen van de ” Juliana van Stolbergschool ” zijn betrokken bij dit buurtproject. De bewoners van deze wijk worden van harte uitgenodigd om een lezing bij te wonen over de ruimtelijke ordening van Castricum in 1967 en wat toen de toekomstplannen voor Castricum waren.

De lezing zal gehouden worden op Dinsdag 17 januari 2017 in de ” Juliana van Stolbergschool ” Aanvang: 20:00 uur. U kunt deze avond een foto van uzelf meenemen uit 1967, de foto hoeft niet speciaal uit Castricum afkomstig te zijn. Alle foto’s uit 1967 leveren namelijk een mooi tijdsbeeld op.

Op zaterdag 28 januari kunnen de bewoners uit de ” Oranjebuurt ” tussen 15:00 en 17:00 uur in de aula van de “Juliana van Stolbergschool ” alle foto’s uit 1967 bekijken en hun stem uitbrengen op de leukste foto uit 1967 van de ” Oranjebuurt “

Foto: Koninginnedag in de Prinses Margrietstraat