Wie gunt u de publieksprijs?

CASTRICUM – Bij de sportverkiezingen wordt ook de Publieksprijs 2016 uitgereikt aan een vrijwilliger of vrijwilligerspaar, die zich bijzonder ingezet hebben voor een vereniging of de sport in het algemeen.

De vrijwilligers die genomineerd zijn voor de Publieksprijs 2016 waren maandag te gast in het radio programma Nieuw Castricums Peil bij Omroep Castricum. De genomineerden zijn Ton Moes van AV Castricum, Willie en Gerard Travnicek van FC Castricum en Bert van Kessel van MHCC. Zij kregen gelegenheid om over hun vrijwilligerswerk te vertellen. De interviews zijn via de website terug te luisteren.

Allen zijn al jaren als vrijwilliger actief in de betreffende verenigingen en het was bewonderenswaardig te horen hoeveel tijd ze hiermee kwijt waren. Het plezier in de activiteiten is de grote drijfveer. Zonder dit soort kanjers kan een vereniging niet draaien.

De inwoners van de gemeente Castricum bepalen wie uiteindelijk de Publieksprijs wint. Er kan t/m 31 december 2016 gestemd worden via een e-mail aan: sportverkiezingen@castricum105.nl.

De winnaar wordt bekend gemaakt op de feestavond van de sportverkiezingen op 6 januari  in ClubMariz te Castricum. Aanvang 20.00 uur. De zaal is open om19.30 uur.

v.l.n.r Gerard Travnicek, Bert van Kessel en Ton Moes. Op de foto ontbreekt Willie Travnicek, zij kon niet aanwezig zijn.