Vier de feestdagen bij de Oude Keuken

CASTRICUM – Tijdens de feestdagen biedt De Oude Keuken een uitgebreid programma met muziek en heerlijke menu’s. Op kerstavond kunt u genieten van een uitgelezen muzikaal diner. Jukebox from the heart zorgt voor sfeervolle livemuziek met veel kerstsongs. Zij spelen op uw verzoek en meezingen mag! U kunt voor deze avond nog reserveren.

Op Eerste Kerstdag treedt chansonnier Edouard op tijdens de luxe kerstlunch, vanaf 12:00 uur. Voor deze dag zijn er nog enkele tafels beschikbaar. De luxe lunch op tweede kerstdag is volgeboekt.

Ook op Nieuwjaarsdag biedt De Oude Keuken muziek: ontspannen het nieuwe jaar in met lichte muziek in gipsystijl door het Jules en Ed kwartet. Ditmaal een zondagmiddagconcert zoals u dat van De Oude Keuken gewend bent. Aanvang van het concert is 14:00 uur.

U wordt verzocht te reserveren via 0251-651949, info@deoudekeuken.net of www.deoudekeuken.net.