Vier kerstavond met Emergo in Bakkum

BAKKUM – Ook dit jaar kan er op kerstavond weer volop gezongen worden bij de kerstboom op het pleintje in Bakkum. Ter hoogte van Hotel Fase Fier maken de leden van Muziekvereniging Emergo weer wat moois van dit inmiddels tot traditie geworden evenement. Op verzoek van het publiek zullen er dit jaar ook weer nieuwe kerstliederen op het programma staan. En zoals altijd worden de teksten geprojecteerd op een groot scherm.

U bent vanaf 19.00 uur van harte welkom om tegen een kleine vergoeding de kelen te smeren met warme chocolademelk en glühwein.
Het kerstensemble van Emergo, gekleed in Dickensstijl, begint om 19.15 uur met spelen. Om 19.30 uur begint vervolgens de samenzang.

PWN heeft ook dit jaar weer een mooie kerstboom ter beschikking gesteld. Met hulp van Alwin Hes is de metershoge boom op het plein stevig vastgezet. De vele vrijwilligers van Emergo zorgen er voor dat het weer een sfeervolle samenzang wordt vol saamhorigheid. Om de kerstsfeer nog wat te verhogen, wordt het publiek uitgenodigd een sfeerlichtje mee te nemen. Voor ieders veiligheid is open vuur niet toegestaan.

De leden van muziekvereniging Emergo hopen dat veel inwoners van Bakkum en Castricum, maar ook daarbuiten, weer in de gelegenheid zullen zijn bij elkaar te komen om met elkaar kerstliederen te zingen. Het karakter van de samenzang maakt de avond ook erg geschikt voor gezinnen met kinderen. Gelet op de verwachte drukte zal de omgeving van het pleintje worden afgesloten voor verkeer.

Foto: Kerstensemble Emergo.