Genomineerden ‘Publieksprijs Sport’ in NCP

CASTRICUM – Bij de sportverkiezingen op vrijdagavond 6 januari 2017 in ClubMariz wordt net als vorig jaar de ‘Publieksprijs’ uitgereikt aan een vrijwilliger die zich bijzonder heeft ingezet voor een vereniging of voor de sport in het algemeen.

De genomineerden voor  2016 zijn:
Ton Moes (AVC), Bert van Kessel (MHCC) en het echtpaar Travnicek (FCC).

Maandag 19 december zijn ze allen te horen in de uitzending van Nieuw Castricums Peil. De uitzending is op Radio Castricum 105 van 16.00 – 18.00 uur. Op de genomineerden kan gestemd worden t/m 31 december via e-mailadres sportverkiezingen@castricum105.nl

Castricum105 is tot ver in de regio te beluisteren via de etherfrequentie 105.0 FM. De kabelfrequentie voor Bakkum en Castricum is 104.5 FM. In Akersloot, Limmen en De Woude 89.0 FM.

foto: Willem Seignette presentator van NCP de maandag editie