Tess de Vries Nederlands Kampioen trampolinespringen voor clubteams

REGIO – Zaterdag 10 december werd in Sportcomplex de Meent in Alkmaar het Nederlands Kampioenschap trampolinespringen voor clubteams gehouden.

Tijdens dit Nederlands Kampioenschap werd er in 5 verschillende klasses A tot en met E gestreden om de titels. In totaal 64 teams uit het hele land kwamen aan de start. De Castricumse Tess de Vries wist bij dit kampioenschap met haar teamgenoten van trampolinevereniging Triffis Alkmaar de titel te veroveren in de B klasse.

Het Triffis B team waar Tess deel van uitmaakte, sprong een sterke voorronde. In de spannende finale sprong Tess vervolgens een nette en stabiele oefening waarna Mads Ottenbros de druk op de concurrentie opvoerde met een goede oefening met een hoge moeilijkheidsgraad. Guido Groefsema maakte het met een sterke oefening vervolgens af.

Het team bestaande uit Tess de Vries, Mads Ottenbros, Bianca Schuijt-Olie, Guido Groefsema en Daan Kaagman mogen zich nu Nederlands Kampioen trampolinespringen voor clubteams noemen.