Dansen en Punkrock in de Bakkerij

CASTRICUM – Poppodium de Bakkerij heeft dit weekend een stevig programma.

 

Vrijdag 16 december wordt het ‘stevig punken’ met de Antillectual en The Peterlees. Antillectual is een Nederlandse punkband die in 2000 werd opgericht in Nijmegen. Zij speelden in de voorprogramma’s van bekende punkbands als Propagandhi, Strike Anywhere, Rise Against, Bad Religion en NOFX.

The Peterlees bestaan uit 100% energie uit Leiden! Hun inspiratie vinden ze inThe Bronx, Cancer Bats, Zeke en vele anderen. Hun grootste doel: zoveel, zo hard en zo vaak mogelijk spelen als mogelijk is. Zaal open: 21.00 uur. Entree €4

Zaterdag 17 december is het in De Bakkerij weer dansen geblazen bij de Electronic Night kersteditie! Op deze avond zullen de Strobocops optreden. Steven (bekend van Het Brein Dat Kwam Uit De Ruimte) en Alain (bekend van De Twijfelbrigade) brengen deze avond hun dansbare synthpop ten hore ondersteund door codemonkey’s Edwin & Thomas. Maak je op voor een optreden vol dansbare kersthits en knallend eigen werk geflankeerd door heuse strobo-bomen! Zaal open: 21.00 uur. Entree: Gratis.