A Jazzy X-mas Afternoon in Hotel Fase Fier

BAKKUM – Het is weer tijd voor Jazz in Bakkum. Mariëlle Koeman & het Jos van Beest Trio geven in Hotel Fase Fier een Kerstmatinee onder de noemer ‘A Jazzy X-mas Afternoon’.

Mariëlle Koeman is een zangeres die van nature een prachtige stem heeft. Zij legt warmte en diepte in haar muziek, zoals de componisten van haar zorgvuldig uitgekozen repertoire het bedoeld hebben. Zo brengt zij een breed repertoire uit het onuitputtelijke ‘American Songbook”, afgewisseld met prachtige Christmas-songs. Jos van Beest wordt niet alleen op handen gedragen door zijn publiek in Nederland, maar hij geniet ook internationale faam met zijn gelijknamige trio.

Mariëlle Koeman & het Jos van Beest Trio zijn geen onbekende in Bakkum. Zij spelen al jaren op de zondagmidddag van Jazz in Bakkum. Deze editie geven zij een concert op zondag 18 december. De aanvang is om 16.00 uur.