Vacatures Adviesraad Sociaal Domein Castricum

CASTRICUM – De Adviesraad Sociaal Domein Castricum zoekt twee leden met affiniteit op het gebied van de Jeugdwet, de Participatiewet en/of GGZ-problematiek en een ervaren notulist(e).

Sinds anderhalf jaar voert de gemeente veel nieuwe taken uit die voorheen door de Rijksoverheid werden uitgevoerd. Het gaat om de uitvoering van de Jeugdwet, de Wmo en de Participatiewet. De Adviesraad Sociaal Domein geeft gevraagd en ongevraagd advies over beleidsvraagstukken aan het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Castricum. De raad vergadert maandelijks (10 keer per jaar) op de vrijdagochtend.

Een profielschets voor deze functies vindt u op: www.castricum.nl Voor meer informatie en sollicitatie kunt u terecht bij dhr. J. Niemeijer, voorzitter Adviesraad Sociaal Domein, e-mail: wmoraad@castricum.nl

Gemeente Castricum zorgt voor een passende vergoeding voor deze functies. U kunt zich aanmelden tot 16 december 2016.